Kundreferenser

Bland våra kunder är många av de större butikskedjorna med butiker i hela Norden t.ex. Stadium och Apoteket Hjärtat. Våra golv ligger även på sjukhus, vårdcentraler,
hotell, träningsanläggningar och fastighetsbolag m.m.
Här nedan finns referenslistor på några av våra projekt.

Stadium

Sedan många år använder Stadium golv från Idé Flooring.
För dem är det mycket viktigt med ett slitstarkt och lättskött golv samtidigt som det skall vara snyggt. Golvet är en mycket viktig del av inredningen och bidrar i högsta grad till vilket intryck man får när man kliver in i butiken.

Apotek Hjärtat

När man skall lägga om butiker som har hög belastning av kunder är det viktigt att det går snabbt och smidigt.
Med VinylLocking Comfort får Apotek Hjärtat ett golv som går snabbt att installera oftast utan underarbeten och golvet är direkt färdigt att beträda, det gör att etableringstiden förkortas med flera dagar. Dessutom är det tåligt och klarar tuffa krav på slitage och hygien.

Frisörsalonger

Vi har levererat golv till frisörer över hela Sverige i många år. 
De uppskattar speciellt VinylLocking Comfort för att den har en integrerad akustikmatta som dämpar ljud. Det innebär också ett golv som är behagligt att stå och gå på under timmar i streck, det minskar trötta ben och ryggar som man lätt får av att arbeta på för hårda golv.

Det är även slitstarkt, lättstädat och finns i många snygga trä- och stenimitationer. Oftast kan du enkelt installera VinylLocking Comfort direkt på ditt befintliga golv vilket gör installation och renovering snabbare och billigare. Kontakta gärna någon av våra säljare så hjälper de dig med var du kan köpa ditt nya VinylLockinggolv.

 

Ladda ner sammanställning över våra referenser

Referenslista för PVC-fria golv PURLINE element Referenslista PVC-fira golv PURLINE eco & akustik Referenslista på projekt där betonggolv behandlats med CONDRY

Vill du veta mer?